Cap d’Any 2015 a Valls

A l’Orquestra Rosaleda hem encetat aquest any 2015 amb l’agradable companyia de centenars de vallencs i vallenques. Valls va confiar amb l’Orquestra Rosaleda perquè amenitzéssim la vetllada de Cap d’Any de 2015.

Tot i que a fora feia un fred de mil dimonis, el caliu de la gent de Valls va permetre que el Centre Cultural es convertís en una festa per donar la benvinguda al nou any, a ritme de swings, pasdobles, valsos, txa-txa-txas i boleros.

Va ser un plaer despedir el 2014 i celebrar l’entrada al 2015 entre tan bona companyia!

>> Vols compartir aquesta pàgina?

Log in or Sign Up

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per oferir el millor servei a l'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra Política de cookies, Fes click a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies